Jennifer Aniston ja kaikki hänen suosittuja kampaus

Jennifer Aniston rakastetun näyttelijä on ollut monia suuria kampaus. Jennifer Aniston tunnetuin rooli oli TV ”Friends”, kuten hauskaa rakastava hahmo Rachel. Rachel oli söpö, seksikäs, rakastettava, ja oikeastaan ​​melko likainen. Hän oli hahmo, joka kurkotti sydämet monet meistä monille vuodenaikoina. Hänen Kampaukset ovat joitakin suosituimmista kaiken aikaa.

Vuosittain Jennifer Aniston fanit odottivat suurella ennakointi syksyllä kauden ”Friends” aloittaa. Mitä suuri uuden kampauksen olisi Jennifer on jaettava kaikkien hänen faneja. Olisiko hänellä on pitkä tai lyhyt kampaus, aaltoileva tai suora kampauksen? Riippumatta kampauksen Jennifer oli, se oli varmasti hitti. Naiset ympäri voisi suunnata kampaamo, jossa on kuva, joka suosikki Jennifer Aniston aliarvostus.

Kuuluisa ”Rachel cut” oli kaikkien aikojen suosikki. Tämä kampauksen oli valtava suunnannäyttäjä. Tämä leikkaus kehystetty kasvot ja oli lyhyempi kruunu ja pidempi noin hänen kasvonsa. Tämä leikkaus antoi hänelle korkeus päälle päätään silti antaa hänelle ulkoasua pidemmät hiukset. Alareunassa hänen hiuksensa olivat naida leikattiin partaveitsi.

Jennifer pitkät hiukset olisi joskus olla suuri romanttinen kiharat. Nämä syntyivät isku kuivaamalla isolla pyöreällä harjalla ja käyttämällä sitten suuri curling rauta tehdä paljon suuria pehmeä kiharat ja sitten hiljaa harjattu sekoitus.

Yksi Jennifer Aniston hauskaa näyttää on vain nippu pörröistä aaltoja. Tämä on loistava ilme hänen pitkät hiukset. Tämä ilme on helppo saavuttaa isku kuivaamalla pyöreällä harjalla ja sitten kerran hiukset on kuiva, satunnainen osia hiukset ja kääri sen ympärille ulkopuolella curling rautaa. Sitten varovasti harjalla hyödyntämällä venttiilin harjalla saavuttaa pörröistä aaltoja ympäri.

Jennifer Aniston suosikki tavaramerkin ulkoasun on oltava hänen tyylikäs ja kiiltävä Sedu kampauksen. Hänelle tämä kampauksen on vain lasimainen suora ja erosimme pois keskustasta. Hänellä on hienot hiukset, (ja paljon se), ja se suoristaa helposti isku kuivaamalla pyöreällä harjalla.

Lyhyet hiukset on harvoin nähty Jennifer Aniston. Tämä ei ilmeisesti ole yksi hänen suosikki kampaus vaikka hän näyttää hyvältä se aivan kuten kaikki muutkin. Lyhyet hiukset hänen oli olkapään pituus, suora, kaikki yhtä pitkä, ja leikataan bob.

Onnea löytää täydellinen Jennifer Aniston kampauksen.